Jobb

Idag sitter jag återigen i ursvikens reception. Lina är hemma med magsjuka, så jag måste jobba med karin... typ sveriges mest osmidiga person.

Så här sitter jag nu & ordnar upp hennes mail, hon har en tendens att alltid skriva dumma saker till diverse företag & får därför hundratals mail om att hon, jag citerar "vill du ha nått är det bara att fråga, det känns väldigt onödigt att du ska vara så fruktansvärt otrevlig i dina mail".

Ja så att.... Hurra för mitt jobb idag. Not.

Love

jacobs

Men kom igen

Säg inte att ni inte fattade det där?

A dear friend

Let me introduce my friday night date, he´s name is Jacob Creek.

He´s just one of a kind... know one understands me like him.

Love is in the air... na na na na na na love is in the air...


Jag är kvar &...

jag tror jag stannar ett tag till.

Mest bara för att jag kom på nått jag ville ta upp.

Skulle ni vilja köpa den här minkpälsen för 9500:-?



Kvinnan på bilden köpte den för 39 000:-... A bargain?


Paus

Bloggen har blivit som ett monster för mig. Jag bitvis hatar den & andra delar av mig vill bara ignorera, trotts att jag tycker om att skriva. Men den är så censurerad. För att passa alla läsare antar jag?

Jag kan inte skriva vad jag känner. Inte vad jag tycker. Eller vad jag vill. Varför? Jo - av den enkla anledningen att jag inte vill att alla ska veta.

Nu tar tar jag en paus från detta monster & så får vi se om jag kommer tillbaka.

//Maja


Städning & fika

Idag har jag städat hela min lägenhet, så med andra ord: Första intrycket är rent, men titta inte på golvet - för jag orkade inte dammsuga...

kaffeTräffade sen Pär för en fika på Waynes. Trevligt trevligt. Gick sen hem till mig. Stora värdsliga problem disskuterades. Eller nja...

En bra dag.




Serri

Här händer det inte många saker på dagarna...

Imorgon tänker jag städa i mina köksskåp. Roligt var namnet på den uppgiften. För jag älskar mitt porslin. Idag orkade jag inte utan åkte till Kroksjön istället. Det är snart alla sakerna på platts & fint blir det vill jag lova. Längtar som tusan efter att få fira jul i skogen. Mys!

Muffins

Jag är så sjukt sugen på att baka riktigt snygga cupcakes

hgjgndf

RSS 2.0